Задържаха началника на отдел Миграция в Областната дирекция на МВР в Разград.Според

...
Задържаха началника на отдел Миграция в Областната дирекция на МВР в Разград.Според
Коментари Харесай

Задържаха с подкуп висш служител на МВР*

Задържаха началника на отдел " Миграция " в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Според източници на Нова това се е случило в миг на получаване на рушвет. Акцията е на " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи.

Зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев съобщи пред публицисти, че се " касае за корупционно действие ".

" Действията по следствието към момента са в ход. На по-късен стадий ще бъде дадена повече информация. Касае се за корупционно действие ", акцентира той. 

*ОБНОВЕНА: От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестяват, че са арестувани още двама души, съпричастни към осъщественото закононарушение, както и две дами, правили преводачески услуги. Издирва се още едно лице.

Разкрита е престъпна скица за ходатайство при набирането на претенденти за приемане на виза вид D, даваща право на дълготрайно престояване в страната. За задачата Т.К. и С.С.  намирали адреси, на които фиктивно записали чужденци, без да имат желание да обитават на тях.

В качеството си на шеф на група „ Миграция “ при ОДМВР-Разград П.М. е трябвало да прави инспекции дали фактически посочените лица се намират на дадените адреси, което свое обвързване той не е изпълнявал, показват от пресцентъра на прокуратурата. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР